Νέο Trailer Απο Το "The Hateful Eight"

0

Η The Weinstein Company κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "The Hateful Eight", την νέα ταινία western του Quentin Tarantino.

"Εξι, οκτώ ή δώδεκα χρόνια μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο, μια άμαξα κινείται μέσα στο άγριο τοπίο του Wyoming. Οι επιβάτες, ο κυνηγός επικυρηγμένων John Ruth (Russell) και η φυγάς του Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh), κατευθύνονται πρός την πόλη του Red Rock, εκεί όπου ο Ruth θα παραδώσει στη δικαιοσύνη την Domergue.

Στο δρόμο τους θα συναντήσουν δυο ξένους: τον Ταγματάρχη Marquis Warren (Samuel L. Jackson), ένα μαύρο πρώην στρατιώτη που εξελίχθηκε σε ατρόμητο κυνηγό επικυρηγμένων, και τον Chris Mannix (Walton Goggins), ένα νότιο αντάρτη που ισχυρίζεται ότι είναι ο νέος σερίφης της πόλης.

Καθώς χάνουν το δρόμο τους μέσα στην χιονοθύελλα, οι Ruth, Domergue, Warren και Mannix αναζητούν καταφυγιο στο Minnie’s Haberdashery, μια στάση αμαξών σε ένα ορεινό μονοπάτι. Εκεί θα τους υποδεχθούν τέσσερα άγνωστα πρόσωπα και όχι η ιδιοκτήτρια Minnie. Ο Bob (Demian Bichir), που έχει αναλάβει την λειτουργία του μέρους καθώς η Minnie απουσιάζει, ο Oswaldo Mobray (Tim Roth), ο "Hangman" του Red Rock, ο Joe Gage (Michael Madsen), και ο Στρατηγός της Ομοσπονδίας Sanford Smithers (Bruce Dern)."

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο βρίσκεται φυσικά ο Quentin Tarantino, ενώ πρωταγωνιστούν οι Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins, Demian Bichir, Tim Roth, Michael Madsen, Bruce Dern, Channing Tatum.

Η ταινία που έχει συγκεντρώσει αρκετή αρνητική δημοσιότητα ύστερα απο τις δηλώσεις και την συμμετοχή του Tarantino στην διαδήλωση ενάντια στην αστυνομική βία που διοργανώθηκε στη Νέα Υόρκη, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιανουάριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.