Νέο Trailer Απο Το "The Gentlemen"

0

Η STX κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "The Gentlemen", το νέο φίλμ του Guy Ritchie. Το νέο trailer φανερώνει μια επιστροφή στις ρίζες για τον Βρετανό σκηνοθέτη, σε ενα φίλμ που συνδυάζει την δράση και την κωμωδία, όπως ακριβώς και τα πρώτα φίλμ του, "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" και "Snatch".

"Η ιστορία ακολουθεί τον εκπατρισμένο Αμερικανό Mickey Pearson (Matthew McConaughey), οποίος έκτισε μια υψηλού προφίλ επιχείρηση μαριχουάνας στο Λονδίνο. Οταν γίνεται γνωστό στην πιάτσα πως ο Pearson σκέφτεται να πουλήσει την επιχείρηση και να αποσυρθεί, αυτά τα νέα θα πυροδοτήσουν σενάρια, μηχανοραφίες και εκβιασμούς, σε μια προσπάθεια να κλέψουν την επιχείρηση με δόλιο τρόπο."

Νέο Trailer Απο Το "The Gentlemen"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Guy Ritchie, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος σε μια ιστορία των Ivan Atkinson και Marn Davies.

Πρωταγωνιστούν οι Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Colin Farrell, Hugh Grant, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Jason Wong, Christopher Evangelou, Eliot Sumner.

Το "The Gentlemen" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 24 Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.