Νέο Trailer Απο Το "The First Purge"

0

Η Universal Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "The First Purge", το prequel φίλμ απο το σύμπαν των ταινιών "The Purge", που εστιάζει στο πως ξεκίνησε αυτός ο περίεργος και ιδιαίτερα παρανοϊκός θεσμός. Το νέο μεγάλο trailer ξεκινά με ένα απολογισμό των προηγούμενων ταινιών και στη συνέχεια φανερώνει μια ακόμη πιο πολιτικοποιημένη διάθεση.

"Πίσω απο κάθε παράδοση κρύβεται μια επανάσταση. Στην επόμενη Ημέρα Ανεξαρτησίας, γίνετε μάρτυρες της ανόδου της ετήσιας, 12ωρης ανομίας. Καλώς ήρθατε στο κίνημα που ξεκίνησε σαν ένα απλό πείραμα: το The First Purge.

Με στόχο να ρίξουν το έγκλημα κάτω απο το 1% για τον υπόλοιπο χρόνο, οι Νέοι Ιδυτικοί Πατέρες της Αμερικής (NFFA) δοκιμάζουν μια κοινωνιολογική θεωρία που επιτρέπει την βία για μια νύχτα σε μια απομονωμένη κοινότητα. Οταν όμως η βία των τυράννων συναντά την οργή των περιθωριοποιημένων, η επιδημία θα εκτιναχθεί απο τα σύνορα της δοκιμαστικής πόλης και θα εξαπλωθεί σε ολόκληρο το έθνος."

Νέο Trailer Απο Το "The First Purge"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Gerard McMurray (Burning Sands), ενώ το σενάριο υπογράφει και πάλι ο δημιουργός του franchise James DeMonaco ("The Purge", "The Purge: Anarchy", "The Purge: Election Year"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Jason Blum ("Insidious series", "Get Out", "Split"), Michael Bay, Brad Fuller και Andrew Form ("Teenage Mutant Ninja Turtles", "Ouija series", "The Texas Chainsaw Massacre").

Πρωταγωνιστούν οι Y’Lan Noel, Marisa Tomei, Lex Scott Davis, Luna Lauren Velez, Joivan Wade, Mo McRae, Melonie Diaz, Chyna Layne, Patch Darragh.

Το "The First Purge" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 4 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "The First Purge"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.