Νέο Trailer Απο Το "The Favourite"

0

Η Fox Searchlight κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "The Favourite", το νέο φίλμ του Γιώργου Λάνθιμου. Το νέο trailer φανερώνει το γνωστό τρελό στύλ του Έλληνα σκηνοθέτη, σε ένα φίλμ εποχής με σατιρική διάθεση και υψηλό επίπεδο παραγωγής.

"Αρχές του 18ου αιώνα. Η Αγγλία βρίσκεται σε πόλεμο με τους Γάλλους. Ωστόσο, οι αγώνες με πάπιες και η κατανάλωση ανανά κάνουν θραύση. Μια εύθραυστη Βασίλισσα Anne (Olivia Colman), διαμένει στο θρόνο και η κοντινή της φίλη Lady Sarah (Rachel Weisz), κυβερνά την χώρα στη θέση της, την ώρα που φροντίζει την άρρωστη Anne με τον ασταθή χαρακτήρα. Οταν καταφθάνει η νέα υπηρέτης Abigail (Emma Stone), η γοητεία της την φέρνει κοντά στη Sarah. H Sarah παίρνει την Abigail υπό την προστασία της και η Abigail βλέπει μια ευκαιρία να επιστρέψει στις αριστοκρατικές ρίζες της. Καθώς η πολιτική του πολέμου εξελίσεται σε χρονοβόρο βάρος για την Sarah, η Abigail αναλαμβάνει να καλύψει το κενό ως συνοδός της Βασίλισσας. Η αναπτυσσόμενη σχέση τους, θα της δώσει την ευκαιρία να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες της και η ίδια δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν άνδρα, γυναίκα, πολιτική ή κουνέλι να σταθούν εμπόδιο στο δρόμο της."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Γιώργος Λάνθιμος ("Lobster", "The Killing of a Sacred Deer"), ο οποίος για πρώτη φορά δεν συμμετέχει και στο σενάριο, που υπογράφουν οι Deborah Davis και Tony McNamara. Πρωταγωνιστούν οι Emma Stone, Rachel Weisz, Olivia Colman, Nicholas Hoult, Joe Alwyn, Mark Gatiss, Jenny Rainsford, Basil Eidenbenz, Timothy Innes.

Το "The Favourite" που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ της Βεντίας με πολύ καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 23 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "The Favourite"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.