Νέο Trailer Απο Το "The Equalizer 2"

0

Η Sony κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "The Equalizer 2", το sequel της ταινίας που κυκλοφόρησε το 2014. Στο νέο trailer, ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας του Robert McCall φαίνεται να έχει μετατρέψει την τιμωρία των κακοποιών σε δουλειά πλήρους απασχόλησης, ενώ ταυτόχρονα μια εξέλιξη στην προσωπική ζωή του ήρωα, θα έχει σαν αποτέλεσμα μια γενικευμένη σύρραξη.

"Η ιστορία εστιάζει στον Robert McCall (Denzel Washington), έναν πρώην commando των μυστικών αποστολών, που σκηνοθέτησε το θάνατο του για να ζήσει μια ήσυχη ζωή στη Βοστώνη. Όμως οι καταστάσεις θα τον αναγκάσουν να επιστρέψει, καθώς η επιθυμία του McCall για δικαιοσύνη αναζωπυρώνεται. Αν κάποιος έχει ένα πρόβλημα και τις πιθανότητες εναντίον του και αν δεν έχει κάποιον άλλο να απευθυνθεί, ο McCall θα βοηθήσει. Είναι ο Equalizer."

Στην σκηνοθεσία επιστρέφει ο Antoine Fuqua ("Training Day", "Tears of the Sun", "King Arthur", "The Magnificent Seven"), ενώ το σενάριο υπογράφει και πάλι ο Richard Wenk ("The Mechanic", "The Magnificent Seven").

Στο ρόλο του Robert McCall βρίσκεται και πάλι ο Denzel Washington ("Training Day"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Melissa Leo ("The Fighter"), Pedro Pascal ("Narcos"), Bill Pullman ("Independence Day"), Jonathan Scarfe, Sakina Jaffrey, Ashton Sanders, Lexie Roth, Caroline Day.

Το "The Equalizer 2" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 20 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.