Νέο Trailer Απο Το "The Curse of La Llorona"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "The Curse of La Llorona", το θρίλερ τρόμου του Michael Chaves. Το νέο trailer φανερώνει ενα ακόμη τυποποιημένο θρίλερ τρόμου, με τα γνωστά "jump scares" και το γνωστό (και βαρετό πλέον) ύφος που διαθέτουν όλες οι ταινίες τρόμου του James Wan.

"La Llorona. Η Γυναίκα που Κλαίει. Μια τρομακτική οντότητα, εγκλωβισμένη ανάμεσα στον Παράδεισο και την Κόλαση, παγιδευμένη σε μια τρομερή μοίρα, που σφραγίστηκε απο τα ίδια της τα χέρια. Και μόνο το άκουσμα του ονόματος της, έχει προκαλέσει τον τρόμο σε πολλές γενιές. Κατά την διάρκεια της ζωής της, έπνιξε τα παιδιά της, τυφλωμένη απο την ζήλεια και μετά αυτοκτόνησε. Τώρα τα δάκρυα της είναι αιώνια. Είναι φονικά και αυτοί που ακούν το θανάσιμο κάλεσμα της μέσα στην νύχτα, είναι καταδικασμένοι. Η La Llorona κρύβεται στις σκιές και παραμονεύει τα παιδιά, καθώς θέλει απελπισμένα να αντικαταστήσει τα δικά της. Καθώς οι αιώνες έχουν περάσει, η επιθυμία της έχει γίνει ακόρεστη και οι μέθοδοι της πιο τρομακτικές.

Los Angeles, δεκαετία του 70'. Η La Llorona παραμονεύει μέσα στην νύχτα τα παδιά. Αγνοώντας την αινιγματική προειδοποίηση μιας διαταραγμένης γυναίκας που κατηγορείται για παιδική κακοποίηση, μια κοινωνική λειτουργός και τα μικρά παιδιά της εισέρχονται σε εναν τρομακτικό μεταφυσικό κόσμο. Ο μόνος τρόπος για να επιβιώσουν απο την θανάσιμη οργή της La Llorona, ίσως να είναι ένας απογοητευμένος ιερέας και ο μυστικισμός που εξασκεί για να κρατήσει το κακό μακριά, στα όρια όπου ο φόβος και η πίστη συγκρούονται."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Michael Chaves ("Chase Champion"), το σενάριο υπογράφουν οι Mikki Daughtry και Tobias Iaconis, ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο James Wan ("The Conjuring").

Πρωταγωνιστούν οι Linda Cardellini ("Bloodline"), Raymond Cruz, Patricia Velasquez, Sean Patrick Thomas, Marisol Ramirez, Roman Christou, Jaynee-Lynne Kinchen.

Το "The Curse of La Llorona" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 19 Απριλίου του 2019.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Σχολιάστε