Νέο Trailer Από Το "The Batman"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "The Batman", το πρώτο φιλμ από το νέο κινηματογραφικό franchise του δημοφιλούς comic ήρωα της DC Comics. Το νέο trailer που κυκλοφόρησε μέσα από το DC FanDome, φανερώνει ένα ιδιαίτερα σκοτεινό φιλμ με όμορφη κινηματογράφηση και με μια πιο πιστή προσέγγιση στο comic, ενώ ο Robert Pattinson αν και δεν φαντάζει ως η καλύτερη επιλογή, είναι σίγουρα καλύτερος από τον Ben Affleck.

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Matt Reeves ("Cloverfield", "Dawn of the Planet of the Apes"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Mattson Tomlin ("Project Power"), βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Bill Finger και Bob Kane.

Στο ρόλο του Bruce Wayne/Batman βρίσκεται ο Robert Pattinson, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Colin Farrell (Oswald Cobblepot/The Penguin), Paul Dano (Edward Nashton/The Riddler), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Jeffrey Wright (James Gordon), Zoë Kravitz (Selina Kyle/Catwoman), Peter Sarsgaard, John Turturro, Con O'Neill, Max Carver.

Το "The Batman" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 4 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Από Το "The Batman"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.