Νέο Trailer Απο Το "The Ballad of Buster Scruggs"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "The Ballad of Buster Scruggs", το νέο φίλμ των Ethan Coen & Joel Coen, μια κινηματογραφική γουέστερν ανθολογία που αποτελείται απο έξι διαφορετικές ιστορίες. Το νέο trailer συντηρεί τις θετικές εντυπώσεις που δημιούργησε το πρώτο promo, καθώς φανερώνει ένα καλογυρισμένο γουέστερν με όμορφη κινηματογράφηση και το γνωστό χιούμορ των Aδελφών Coen.

"Αν θέλετε να κατανοήσετε το απύθμενο πηγάδι της φαντασίας των Coen, μην κοιτάξετε αλλού. Όσον αφορά την αφήγηση, αυτή είναι μια εξαιρετικά ιδιόμορφη, αδιαμφισβήτητα ξεκαρδιστική και συχνά συγκινητικά μελαγχολική σπουδή της Αμερικανικής Δύσης. Κάθε λαχταριστό κεφάλαιο παρουσιάζει μια διαφορετική ιστορία απο το άγριο σύνορο, με τον τόνο και το στύλ να είναι τέλεια σχεδιασμένος για την κάθε ιστορία.
Το The Ballad of Buster Scruggs βρίσκει τον Tim Blake Nelson να υποδύεται έναν πολύ εύστοχο τραγουδιστή. Στο Near Algodones, ο επίδοξος ληστής τραπεζών του James Franco, καταφέρνει να εισπράξει. Θλιβερό μαύρο χιούμορ διαποτίζει την ιστορία Meal Ticket του Liam Neeson, μια γοτθική ιστορία γύρω απο δυο κουρασμένους ταξιδιώτες καλλιτέχνες. Ο Tom Waits αντλεί μια πλούσια φλέβα χιούμορ στο All Gold Canyon, ενώ η Zoe Kazan βρίσκει μια απροσδόκητη υπόσχεση για αγάπη, μαζί με μια δόση σκληρής ειρωνείας απο την ζωή, σε ένα τρένο που διασχίζει τα λιβάδια στο The Gal Who Got Rattled.
Τελικά, στοιχειώμενα γέλια καταδιώκουν το The Mortal Remains, καθώς η Tyne Daly σκορπά την κρίση της πάνω σε μια ετερόκλητη ομάδα ξένων σε ένα τελευταίο ταξίδι.
Εξαιρετικά γυρισμένο απο τον Bruno Delbonnel και λεπτομερώς σχεδιασμένο απο τον Jess Gonchor, αυτό το φίλμ είναι για τους αληθινούς γνώστες. Παραμύθια για τους εραστές του σινεμά."

Στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Ethan Coen & Joel Coen ("Fargo", "The Big Lebowski", "True Grit"), οι οποίοι ως συνήθως υπογράφουν και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Liam Neeson, James Franco, Tim Blake Nelson, Tom Waits, Brendan Gleeson, Zoe Kazan, Tyne Daly, Matthew Willig, Saul Rubinek.

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας με ανάμεικτες κριτικές, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες και το Netflix στις 16 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=YES0lLXIIz4

 

Νέο Trailer Απο Το "The Ballad of Buster Scruggs"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.