Νέο Trailer Απο Το "The Assassin"

0

Υστερα απο ένα πολύ σύντομο teaser, η Spotfilms κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer απο το "The Assassin", την action ταινία εποχής του Hsiao-hsien Hou, που έχει αποσπάσει άκρως κολακευτικά σχόλια.

"Κίνα, ένατος αιώνας. Η Nie Yinniang, η 10χρονη κόρη του στρατηγού, απάγεται απο μια καλόγρια που θα την μυήσει στις πολεμικές τέχνες, μεταμορφώνοντας την σε μια ικανότατη δολοφόνο που το καθήκον της είναι να εξοντώνει αδίστακτους και διεφθαρμένους τοπικούς άρχοντες. Μια μέρα και ενώ έχει αποτύχει σε μια αποστολή της, η αρχόντισσα της την στέλνει πίσω στο τόπο που γεννήθηκε, με την διαταγή να σκοτώσει τον άνδρα που επρόκειτο να παντρευτεί - ένα ξάδελφο ο οποίος πλέον διοικεί την μεγαλύτερη στρατιωτική περιοχή της Βόρειας Κίνας. Υστερα απο 13 χρόνια εξορίας, η νεαρή γυναίκα θα πρέπει να αντιπαρατεθεί με τους γονείς της, τις αναμνήσεις της και τα επί χρόνια καταπιεσμένα αισθήματα της. Μια σκλάβα στις διαταγές της αρχόντισσας της, η Nie Yinniang θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον άνδρα που αγαπά ή να εγκατελείψει για πάντα την τάξη των Δολοφόνων."

Δράμα εποχής σε σκηνοθεσία του καταξιωμένου σκηνοθέτη Hsiao-hsien Hou ("The Puppetmaster", "Three Times") και σενάριο της T'ien-wen Chu. Πρωταγωνιστούν οι Qi Shu, Chen Chang, Juan Ching-tian, Xia Jing, Hsieh Hsin-ying, Sheu Fang-yi και Satoshi Tsumabuki.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στις Κάννες και απέσπασε πολύ καλές κριτικές και τα βραβεία Καλύτερου Σκηνοθέτη και Soundtrack.

Το "The Assassin" θα κάνει την κινηματογραφική του πρεμιέρα στην Κίνα, στις 27 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.