Νέο Trailer Απο Το "The Art Of Self-Defense"

0

Η Bleecker Street κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "The Art Of Self-Defense", το νέο φίλμ του Riley Stearns. Το νέο trailer φανερώνει μια μαύρη κωμωδία που σατιρίζει τις σχολές των πολεμικών τεχνών και την υπερβολή που χαρακτηρίζει τον συγκεκριμένο κόσμο, με τον χαρακτήρα του παρανοϊκού δασκάλου που υποδύεται ο Alessandro Nivola, να κλέβει την παράσταση.

"Υστερα απο μια βίαιη επίθεση απο μια συμμορία μοτοσυκλετιστών, ο Casey (Jesse Eisenberg) γράφεται σε μια σχολή πολεμικών τεχνών με σκοπό να μάθει αυτοάμυνα. Κάτω απο το βλέμα ενός χαρισματικού δασκάλου, του Sensei (Alessandro Nivola) και της σκληροτράχηλης κατόχου καφέ ζώνης Anna (Imogen Poots), ο Casey αρχίζει να αποκτά αυτοπεποίθηση για πρώτη φορά στη ζωή του. Όταν όμως αρχίζει να επισκέπτεται τα μυστηριώδη, νυχτερινά μαθήματα του Sensei, ανακαλύπτει τον μοχθηρό κόσμο της αδελφότητας, γεμάτο με βία και υπερβολική αρρενωπότητα."

Νέο Trailer Απο Το "The Art Of Self-Defense"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Riley Stearns ("Faults"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Jesse Eisenberg, Imogen Poots, Alessandro Nivola, Steve Terada, Phillip Andre Botello, Leland Orser, Josh Fadem, Jason Burkey, David Zellner, Dallas Edwards.

Το "The Art Of Self-Defense" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 12 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "The Art Of Self-Defense"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.