Νέο Trailer Απο Το "The Aeronauts"

0

Το Amazon κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "The Aeronauts", την βιογραφική περιπέτεια του Tom Harper. Το νέο trailer φανερώνει ενα περίεργο και δύσκολο φίλμ, με τους δυο πρωταγωνιστές μέσα σε ενα ψάθινο καλάθι και αντιμέτωπους με τα στοιχεία της φύσης.

"Η ιστορία εξελίσσεται το 1862 και ακολουθεί την νεαρή και πλούσια χήρα Amelia Wren (Felicity Jones) και τον φιλόδοξο επιστήμονα James Glaisher (Eddie Redmayne), καθώς ξεκινούν μια αποστολή με αερόστατο, με σκοπό να πετάξουν ψηλότερα απο κάθε άλλον στην ιστορία. Αυτό είναι ένα ταξίδι στην άκρη της ύπαρξης, εκεί όπου ο αέρας είναι αραιός και οι πιθανότητες για επιβίωση ελάχιστες. Καθώς η επικίνδυνη άνοδος αποκαλύπτει τους πραγματικούς εαυτούς τους, αυτοί οι αταίριαστοι σύντροφοι ανακαλύπτουν πράγματα ο ένας για τον άλλον, αλλά και τους εαυτούς τους, πράγματα που θα τους βοηθήσουν να βρούν την θέση τους στον κόσμο που άφησαν πίσω."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Tom Harper ("War & Peace", "Peaky Blinders"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Jack Thorne ("Skins", "This Is England ’88", "His Dark Materials").

Την κινηματογράφηση του φίλμ έχει επιμεληθεί ο George Steel ("The Son", "War & Peace"), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι David Hoberman ("The Fighter"), Todd Lieberman ("The Muppets") και ο σκηνοθέτης Tom Harper.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Amelia Wren και James Glaisher, βρίσκονται οι Felicity Jones ("Rogue One: A Star Wars Story") και ο Eddie Redmayne ("Fantastic Beasts and Where to Find Them") αντίστοιχα, οι οποίοι ξανασμίγουν στην μεγάλη οθόνη ύστερα απο το "The Theory of Everything". Πρωταγωνιστούν επίσης οι Tom Courtenay ("Doctor Zhivago"), Tim McInnerny ("Houdini and Doyle"), Phoebe Fox ("The Hollow Crown"), Vincent Perez ("Riviera"), Rebecca Front, Anne Reid, Himesh Patel και Zander James.

Το "The Aeronauts" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 6 Δεκεμβρίου, ενώ στις 20 Δεκεμβρίου το φίλμ θα είναι διαθέσιμο στο Amazon Prime...

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.