Νέο Trailer Απο Το “The 33” [Los 33]

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το “The 33”, την δραματική ταινία της Patricia Riggen, που βασίζεται στα αληθινά γεγονότα της 5ης Αυγούστου του 2010, όπου 33 εργάτες παγιδεύτηκαν 700 μέτρα κάτω απο τη Γή σε ένα ορυχείο χαλκού στη Χιλή.

"Υστερα απο την κατάρρευση ενός ορυχείου χρυσού και χαλκού, ένας βράχος με διπλάσιο μέγεθος απο αυτό του empire state building, παγιδεύει για 69 ημέρες - 33 εργάτες στα 700 μέτρα κάτω απο τη γή και 2,5 χιλιόμετρα μακριά απο την έξοδο. Οι εργάτες βρέθηκαν αντιμέτωποι με την πείνα και την κατάθλιψη, ενώ οι οικογένειες τους πολεμούσαν στην επιφάνεια έτσι ώστε τα σωστικά συνεργεία να μην σταματήσουν να τους αναζητούν, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα την θαυματουργή διάσωση και των 33 ανδρών. Ενα ταξίδι στην κόλαση και πίσω, η ιστορία παρουσιάζεται με σασπένς και ευαισθησία, αλλά και μια αξέχαστη ομάδα χαρακτήρων."

Δράμα συμπαραγωγής Αμερικής & Χιλής σε σκηνοθεσία της Patricia Riggen ("Under the Same Moon") και σενάριο των Mikko Alanne, Craig Borten, Jose Rivera, και Michael Thomas, βασισμένο στο βιβλίο του Hector Tobar.

Πρωταγωνιστούν οι Antonio Banderas, Juliette Binoche, Lou Diamond Phillips, James Brolin, Gabriel Byrne, Cote de Pablo, Rodrigo Santoro, Kate del Castillo, Jacob Vargas, Naomi Scott, Bob Gunton, Mario Casas, Oscar Nuñez.

Με πλούσιο cast και μια πολύ δυνατή και αληθινή ιστορία, το “The 33” φαντάζει σαν ένα αρκετά ενδιαφέρον και έντονο δράμα.

Οπως είναι φυσικό, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στη Χιλή στις 8 Αυγούστου, ενώ η κυκλοφορία της στην Ευρώπη θα γίνει μέσα στο χειμώνα.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.