Νέο Trailer Απο Το "Terminator: Genysis"

0

Η Paramount κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer απο το "Terminator: Genysis", την πρώτη ταινία απο το reboot του δημοφιλούς sci-fi franchise.

"To Genisys εξελίσσεται στο 2029 την ώρα που ο "Μελλοντικός Πόλεμος" μαίνεται, με τους ανθρώπους-αντάρτες να έχουν ρίξει το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης Skynet, στα σχοινιά. Ηγέτης της αντίστασης είναι ο John Connor (Jason Clarke), ενώ δεξί του χέρι είναι ο στρατιώτης Kyle Reese (Jai Courtney), ο οποίος μεγάλωσε στα ερήπια της μεταποκαλυπτικής California. Ο Connor αποφασίζει να στείλει τον Reese πίσω στο 1984 για να σώσει την μητέρα του Sarah (Emilia Clarke) απο έναν εξολοθρευτή που είναι προγραμματισμένος να την σκοτώσει, έτσι ώστε να μην γεννήσει τον John. Ομως αυτό που θα βρεί ο Reese στην άλλη πλευρά, δεν μοιάζει σε τίποτα με αυτό που περίμενε."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Alan Taylor («Game of Thrones», «Thor: The Dark World»), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Laeta Kalogridis («Shutter Island», «Avatar») & Patrick Lussier, βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο James Cameron και η Gale Anne Hurd.

Πρωταγωνιστουν οι Emilia Clarke, Jason Clarke, Byung-hun Lee, Sandrine Holt, Jai Courtney, J.K. Simmons, Dayo Okeniyi, Michael Gladis, και φυσικά ο Arnold Schwarzenegger.

Αν και τα οπτικά εφέ που έχουμε δεί στα trailers δημιουργούν ένα ευχάριστο συνειρμό που παραπέμπει στην δεύτερη εξαιρετική ταινία του James Cameron, οι επιφυλάξεις για την νέα ταινία παραμένουν...

To "Terminator: Genysis" θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 2 Ιουλίου του 2015.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.