Νέο Trailer Απο Το "Terminator Dark Fate"

0

Η Paramount κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Terminator Dark Fate", το νέο φίλμ του franchise επιστημονικής φαντασίας, που σύμφωνα με τους παραγωγούς του, αποτελεί το sequel της ταινίας "Terminator 2: Judgment Day". Το νέο trailer αν και είναι καλύτερο απο το προηγούμενο, εξακολουθεί να μην δικαιολογεί την ύπαρξη του sequel, σε ενα franchise που φαίνεται να έχει ξεμείνει απο ιδέες και έμπνευση.

Στη σκηνοθεσία του νέου φίλμ βρίσκεται ο Tim Miller ("Deadpool"), ενώ το σενάριο το φίλμ που εξελίσσεται αμέσως μετά τα γεγονότα του "Terminator 2: Judgment Day", υπογράφουν οι Josh Friedman ("War of the Worlds"), David S. Goyer ("The Dark Knight"), Billy Ray ("The Hunger Games") και Justin Rhodes ("Grassroots"). Στη θέση των παραγωγών βρίσκονται ο David Ellison και ο δημιουργός του franchise James Cameron.

Στο ρόλο της Sarah Connor βρίσκεται η Linda Hamilton, η οποία επιστρέφει στο franchise ύστερα απο 27 χρόνια), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Mackenzie Davis (Halt & Catch Fire"), Gabriel Luna ("Agents of S.H.I.E.L.D."), Natalia Reyes ("Birds of Passage"), Diego Boneta ("Scream Queens"), Enrique Arce ("Knightfall") και φυσικά ο Arnold Schwarzenegger.

Έτσι, ύστερα απο τρείς διαδοχικές πολύ κακές ταινίες που έριξαν στα τάρταρα την δημοφιλία του franchise, η ιστορία του "Terminator" επιστρέφει στις αίθουσες με ένα νέο φίλμ, που ελπίζουμε (αλλά δεν το πιστεύουμε) να είναι καλύτερο απο τις τρείς προαναφερθείσες ταινίες.

Το "Terminator Dark Fate" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες την 1η Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "Terminator Dark Fate"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.