Νέο Trailer Απο Το "Tenet"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Tenet", το νέο φιλμ του Christopher Nolan. Όπως θα περίμενε κανείς από ταινία του Nolan, το νέο trailer δεν αποσαφηνίζει σχεδόν τίποτε γύρω από την πλοκή, που παραμένει ένα αίνιγμα, καθώς περιλαμβάνει ταξίδια στο χρόνο και την πιθανότητα ενός Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου. Όλα αυτά σε ένα φιλμ με πολύ υψηλό επίπεδο παραγωγής και εντυπωσιακή κινηματογράφηση.

Όπως προαναφέραμε, ο Nolan σκηνοθετεί και ως συνήθως υπογράφει και το σενάριο. Όσον αφορά τους υπόλοιπους συντελεστές πίσω απο τις κάμερες, εκεί συναντούμε αρκετά ηχηρά ονόματα όπως αυτό του Hoyte van Hoytema ("Interstellar", "Dunkirk") στην θέση του κινηματογραφιστή, του μουσικοσυνθέτη Ludwig Göransson ("Black Panther", "Venom") και του Nathan Crowley ("The Dark Knight") στη θέση του production designer.

Όμως, αξιόλογα ονόματα διαθέτει και το cast, που περιλαμβάνει τους John David Washington ("BlacKkKlansman"), Kenneth Branagh ("Murder on the Orient Express"), Aaron Taylor-Johnson ("Kick-Ass"), Elizabeth Debicki ("The Great Gatsby"), Robert Pattinson ("Twilight"), Clémence Poésy ("In Bruges"), Dimple Kapadia και φυσικά τον Michael Caine, που έχει συμμετάσχει σχεδόν σε όλα τα φίλμ του Christopher Nolan.

Σύμφωνα με τις πληροροφίες του Variety, το νέο φίλμ του Nolan θα έχει μεγάλη κλίμακα και international ιστορία με γυρίσματα σε επτά διαφορετικές χώρες, ενώ όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι του γυρίσματος και πιο συγκεκριμένα του φορμάτ, ο σκηνοθέτης χρησιμοποίησε μια μίξη καμερών IMAX και 70mm.

Αν και το "Tenet" ήταν να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 17 Ιουλίου, τελικά αυτή η ημερομηνία θα αλλάξει, καθώς η Warner Bros. περιμένει το άνοιγμα των κινηματογράφων σε ολόκληρο τον κόσμο, για να κυκλοφορήσει το πανάκριβο φιλμ.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "Tenet"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.