Νέο Trailer Απο Το "Star Wars: The Rise of Skywalker"

0

Η Disney κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Star Wars: The Rise of Skywalker", το ένατο επεισόδιο του franchise που θα αποτελέσει τον επίλογο της ιστορίας που ξεκίνησε ο George Lucas το 1977. Με το νέο trailer, που το πρώτο του μισό αποτελείται απο πλάνα των παλαιών ταινιών, ο J.J. Abrams παίζει και πάλι το χαρτί της νοσταλγίας, σε ενα νέο φίλμ που κλείνει την τριλογία της Disney, που η αλήθεια είναι πως δεν προσέφερε τίποτε το ιδιαίτερο, πέρα απο ανακύκλωση.

Αν και η πλοκή δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, αυτό που γνωρίζουμε είναι πως το νέο φίλμ αποτελεί τον επίλογο της τριλογίας που ξεκίνησε με το "The Force Awakens" και συνεχίστηκε με το "The Last Jedi", καθώς η Disney και η Lucasfilm φιλοδοξούν να ξεκινήσουν μια νέα τριλογία με νέους χαρακτήρες που θα εξελίσσεται σε κάποιον άλλον γαλαξία.

Στη σκηνοθεσία επιστρέφει ο J.J. Abrams, ("The Force Awakens"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Chris Terrio ("Justice League"), βασισμένοι φυσικά στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο George Lucas. Πρωταγωνιστούν οι Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Billy Dee Williams, John Boyega, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billie Lourd, Naomi Ackie, Richard E. Grant, Keri Russell, Matt Smith, Dominic Monaghan και η Carrie Fisher με την χρήση αρχειακού υλικού.

Το "Star Wars: The Rise of Skywalker" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 :

Νέο Trailer Απο Το "Star Wars: The Rise of Skywalker"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.