Νέο Trailer Από Το "Spider-Man No Way Home"

0

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "Spider-Man: No Way Home", το τρίτο φιλμ της τριλογίας που ξεκίνησε με το "Spider-Man: Homecoming" και που συνεχίστηκε με το "Spider-Man: Far From Home". Το trailer φανερώνει ένα φιλμ που φέρνει τον ήρωα αντιμέτωπο με παλιούς γνώριμους, όπως τον που εκτός από τον Otto Octavius, τον Norman Osborn/Green Goblin, τον Otto Octavius/Doctor Octopus, τον Electro και τον Sandman.

"Για πρώτη φορά στην κινηματογραφική ιστορία του Spider-Man, ο φιλικός ήρωας της γειτονιάς είναι χωρίς μάσκα και ανήμπορος να ξεχωρίσει την κανονική ζωή του από την επικίνδυνη ζωή του σούπερ ήρωα. Όταν ζητά την βοήθεια του Doctor Strange, η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη, αναγκάζοντας τον να ανακαλύψει το τι ακριβώς σημαίνει να είσαι ο Spider-Man."

Νέο Trailer Από Το "Spider-Man No Way Home"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο Jon Watts, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Chris McKenna ("Spider-Man: Homecoming") & Erik Sommers ("Ant-Man and the Wasp"), βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Stan Lee και Steve Ditko. Πρωταγωνιστούν οι Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Jon Favreau, Marisa Tomei, Willem Dafoe, Rhys Ifans, Zendaya J.K. Simmons, Benedict Wong, Jamie Foxx, Alfred Molina, Thomas Haden Church, Martin Starr, Angourie Rice, Jacob Batalon, J.B. Smoove, Tony Revolori.

Το "Spider-Man: No Way Home" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 17 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Από Το "Spider-Man No Way Home"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Σχολιάστε