Νέο Trailer Απο Το "Spectre"

0

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Spectre", την 24η ταινία απο το franchise του James Bond ή 007. Το νέο trailer είναι σίγουρα και το καλύτερο που έχουμε δεί μέχρι σήμερα απο το νέο φίλμ του Sam Mendes, ο οποίος σε μια πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε ότι το "Spectre" θα είναι η τελευταία ταινία James Bond που σκηνοθετεί.

"Ενα αινιγματικό μήνυμα απο το παρελθόν του Bond, τον οδηγεί σε μια προσπάθεια αποκάλυψης μιας διαβολικής οργάνωσης. Καθώς ο M βρίσκεται σε διαμάχη με πολιτικές δυνάμεις για να διατηρήσει ζωντανή τη μυστική υπηρεσία, ο Bond ξεδιπλώνει τα επίπεδα της εξαπάτησης με σκοπό να αποκαλύψει την τρομακτική αλήθεια πίσω απο το SPECTRE."

Στη σκηνοθεσία της νέας ταινίας θα βρεθεί και πάλι ο Sam Mendes ("Skyfall"), την κινηματογράφηση θα αναλάβει ο Hoyte van Hoytema ("Interstellar"), ενώ το σενάριο έχουν γράψει οι John Logan ("Gladiator", "Penny Dreadful"), Neal Purvis και Robert Wade, βασισμένοι πάντα στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Ian Fleming.

Πρωταγωνιστούν οι Daniel Greg, Christoph Waltz, Monica Bellucci, Lea Seydoux, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Stephanie Sigman, Andrew Scott και Dave Bautista.

Αν και το νέο teaser είναι πολύ πιο ενδιαφέρον απο το προηγούμενο, το γενικότερο ύφος των δυο τελευταίων ταινιών του Mendes, φαντάζει υπέρμετρα δραματικό και υπερφορτωμένο με διαλόγους.

Το "SPECTRE" θα κάνει πρεμιέρα στην Βρετανία, στις 26 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.