Νέο Trailer Απο Το "Slender Man"

0

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Slender Man", το θρίλερ τρόμου που είναι βασισμένο στη διάσημη ιστορία creepypasta, τις ιστορίες-μύθους τρόμου που διακινούνται μέσα απο το internet με σκοπό να τρομοκρατήσουν τους χρήστες του διαδικτύου. Το νέο trailer είναι εξίσουν απογοητευτικό με το προηγούμενο, καθώς φανερώνει μια ακόμη ταινία τρόμου της σειράς, με αστεία πλοκή και ξύλινες ερμηνείες.

"Σε μια μικρή πόλη της Μασαχουσέτης, τέσσερα κορίτσια του λυκείου διεξάγουν μια μυστικιστική τελετή με σκοπό να απομυθοποιήσουν την παράδοση του Slender Man. Όμως, όταν ένα απο τα κορίτσια εξαφανίζεται μυστηριωδώς, τα υπόλοιπα μέλη της παρέας αρχίζουν να υποπτεύονται πως ίσως να αποτελεί το νέο θύμα του Slender Man."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Sylvain White ("The Losers", "Hawaii Five-0"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι David Birke ("Elle") και Victor Surge.

Πρωταγωνιστούν οι Joey King, Jaz Sinclair, Julia Goldani-Telles, Javier Botet, Annalise Basso, Kevin Chapman, Michael Reilly Burke, Kayla Caulfield.

Το "Slender Man" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 10 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.