Νέο Trailer Απο Το "Sadie"

0

Η Pressing Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Sadie", το ανεξάρτητο δραματικό φίλμ της Megan Griffiths.

"Το φίλμ ακολουθεί την 13χρονη Sadie (Sophia Mitri Schloss), η οποία ζεί μαζί με την μητέρα της (Melanie Lynskey), την ώρα που ο πατέρας υπηρετεί επαναλαμβανόμενες θητείες στο στρατό. Η Sadie είναι υπερβολικά προσκολλημένη πάνω στον πατέρα της, παρά την παρατεταμένη απουσία του και όταν η μητέρα της αρχίζει να βγαίνει με έναν άλλο άνδρα (John Gallagher Jr.), η Sadie προσπαθεί να διακόψει αυτή τη σχέση και να προστατέψει την οικογένεια της, χρησιμοποιώντας την μοναδική τακτική που γνωρίζει, αυτή του πολέμου."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Megan Griffiths ("The Night Stalker", "Lucky Them"), η οποία υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Sophia Mitri Schloss, Melanie Lynskey, John Gallagher Jr., Claudine Mboligikpelani Nako, Tony Hale, Danielle Brooks, Keith L. Williams, Tony Doupe.

Το φίλμ που έκανε πρεμιέρα στο South by Southwest Film Festival με καλές κριτικές (κυρίως για την εξαιρετική ερμηνεία της νεαρής Sophia Mitri Schloss), θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες της Αμερικής στις 12 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "Sadie"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.