Νέο Trailer Απο Το "Rock the Kasbah"

0

Η Open Road κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Rock the Kasbah", την νέα ταινία του Barry Levinson.

"Η ιστορία του Richie Lanz, ενός έμπειρου ροκ μάνατζερ με εκπαιδευμένο αυτί και έφεση στο να ανακαλύπτει τα ταλέντα. Ταλαιπωρήμενος και όχι στα καλύτερα του, ταξιδεύει στο Αφγανιστάν με την τελευταία του πελάτισσα για μια συναυλία στους Αμερικανούς στρατιώτες. Εκεί όμως η πελάτισσα του καταρρέει και τον παρατά στην Καμπούλ, χωρίς λεφτά και χωρίς το διαβατήριο του. Στην προσπάθεια του να βρεί το δρόμο της επιστροφής, ο Richie γνωρίζει μια ομάδα περιθωριακών και ανακαλύπτει μια νεαρή κοπέλα που διαθέτει εξαιρετική φωνή. Με τις πιθανότητες εναντίον του, ο Richie θα προσπαθήσει για μια τελευταία φορά να δημιουργήσει μια απίθανη superstar."

Κωμωδία σε σκηνοθεσία του Barry Levinson ("Good Morning, Vietnam", "Sleepers") και σενάριο του Mitch Glaser ("Scrooged", "Magic City"). Πρωταγωνιστούν οι Bill Murray, Bruce Willis, Kate Hudson, Zooey Deschanel, Danny McBride, Scott Caan.

Με πλούσιο cast αλλά και περίεργη υπόθεση, η νέα ταινία του ικανού για το καλύτερο και το χειρότερο Barry Levinson, φαντάζει σαν ένα ριψοκίνδυνο στοίχημα.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 23 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.