Νέο Trailer Απο Το "Robert the Bruce"

0

Η Signature Entertainment κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Robert the Bruce", το ιστορικό δράμα του Richard Gray, που εστιάζει στην ταραχώδη εποχή που εισήλθαν οι σχέσεις της Αγγλίας και της Σκωτίας, μετά τις σημαντικές νίκες του William Wallace. Το νέο trailer φανερώνει μια ανεπίσημη συνέχεια του "Braveheart", που όμως δεν διαθέτει το υψηλό επίπεδο παραγωγής της επικής ταινίας που σκηνοθέτησε ο Mel Gibson το 1995.

"Σκωτία 1306, ο Robert the Bruce (Angus Macfadyen) αυτοανακηρύσσεται Βασιλιάς της Σκωτίας και ασπάζεται την φιλοδοξία της Σκωτίας για ελευθερία σαν δική του. Όμως δεν μπορεί να ξεπεράσει την δύναμη της Αγγλίας. Ηττημένος ξανά και ξανά, ο στρατός διαλύεται και οι ευγενείς της Σκωτίας τον εγκαταλείπουν. Κυνηγημένος και επικυρηγμένος, ο Robert καταλήγει μόνος και τραυματισμένος. Το όνειρο της ελευθερίας φαίνεται να έχει χαθεί και πάλι. Κρυμμένος μυστικά σε ενα απομακρυσμένο αγρόκτημα μιας φατρίας που είναι πιστή στην Αγγλία και πλέον κοντά στον θάνατο, ο Robert επιστρέφει στη ζωή με την φροντίδα μιας νεαρής χήρας και των ορφανών παιδιών της.
Η αποφασιστικότητα του να κάνει το σωστό, παρά το κόστος, αναζωογονεί το πάθος του και του δίνει δύναμη να σηκωθεί ξανά στα πόδια του. Όμως αυτό που αναζητά δεν είναι η εκδίκηση, αλλά η ελευθερία..."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Richard Gray ("The Lookalike"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Eric Belgau και Angus Macfadyen.

Πρωταγωνιστούν οι Angus Macfadyen ("Braveheart"), Jared Harris ("Chernobyl"), Daniel Portman ("Game of Thrones"), Anna Hutchinson ("Cabin in the Woods"), Zach McGowan ("Black Sails"), Patrick Fugit ("Outcast"), Kevin McNally ("Pirates of the Caribbean") και Emma Kenney ("Shameless").

Το "Robert the Bruce" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στο καλοκαίρι.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "Robert the Bruce"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.