Νέο Trailer Από Το "Resident Evil - Welcome to Raccoon City"

0

Η Sony κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "Resident Evil - Welcome to Raccoon City", το πρώτο φιλμ από το reboot του franchise, που πλέον διαθέτει νέο σκηνοθέτη και πρωταγωνιστές. Το νέο trailer φανερώνει με πιο προσεγμένη παραγωγή από τα προηγούμενα φιλμ του franchise και μια κατεύθυνση που φαίνεται πιο πιστή στο videogame.

"Κάποτε η Raccoon City ήταν το αναπτυσσόμενο σπίτι του φαρμακευτικού γίγαντα Umbrella Corporation, τώρα πλέον είναι μια μεσοδυτική πολιτεία που πεθαίνει. Η έξοδος της εταιρείας άφησε πίσω μια πόλη φάντασμα, που κάτω από την επιφάνεια της μεγάλωσε ένα μεγάλο κακό. Όταν αυτό το κακό εξαπολύεται, μια ομάδα επιζώντων θα πρέπει να συνεργαστούν για να αποκαλύψουν την αλήθεια πίσω από την Umbrella και να καταφέρουν να βγάλουν την νύχτα ζωντανοί."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Johannes Roberts, ("The Strangers: Prey at Night", "47 Meters Down"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Kaya Scodelario ("Maze Runner: The Death Cure"), Tom Hopper ("Black Sails"), Donal Logue ("Blade"), Hannah John-Kamen ("Ant-Man and the Wasp"), Neal McDonough, Robbie Amell, Avan Jogia, Marina Mazepa, Stephannie Hawkins, Lily Gao, Nathan Dales, Janet Porter, Josh Cruddas.

Το ακατάλληλο για τους κάτω των 18 "Resident Evil - Welcome to Raccoon City", θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 24 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Από Το "Resident Evil - Welcome to Raccoon City"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.