Νέο Trailer Απο Το "Radioactive"

0

Το Studiocanal κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Radioactive", το βιογραφικό δράμα της Marjane Satrapi που εστιάζει στη ζωή της Marie Curie. Το νέο trailer φανερώνει ενα καλογυρισμένο δράμα, με πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση, που τελικά όμως δεν κατάφερε να ενθουσιάσει στα Φεστιβάλ, εξαιτίας του ελαττωματικού σεναρίου.

"Απο το 1870 μέχρι και σήμερα, το 'Radioactive' είναι ενα ταξίδι μέσα απο την κληρονομιά της Marie Curie (Rosamund Pike), τις παθιασμένες σχέσεις της, τις επιστημονικές ανακαλύψεις και τις συνέπειες που ακολούθησαν για την ίδια και για τον κόσμο. Υστερα απο την γνωριμία της με τον συνάδελφο επιστήμονα Pierre Curie (Sam Riley), το ζευγάρι παντρεύεται και κάποια στιγμή αλλάζει το πρόσωπο της επιστήμης για πάντα με την ανακάλυψη της ραδιενέργειας. Η ιδιοφυία πίσω απο τις πρωτόγνορες ανακαλύψεις τους και το επικείμενο Βραβείο Νόμπελ, εκτοξεύει το ζευγάρι στο διεθνές προσκήνιο."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Marjane Satrapi ("Persepolis"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Jack Thorne ("The Aeronauts", "His Dark Materials"), βασισμένος στην εικονογραφημένη νουβέλα της Lauren Redniss.

Πρωταγωνιστούν οι Rosamund Pike, Sam Riley, Anya Taylor-Joy, Aneurin Barnard, Simon Russell Beale, Jonathan Aris, Corey Johnson, Harriet Turnbull, Tim Woodward, Indica Watson.

Το "Radioactive" θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 19 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "Radioactive"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.