Νέο Trailer Από Το "Possessor"

0

Η Neon κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "Possessor", το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του Brandon Cronenberg (γιός του David Cronenberg). Το νέο, καλομονταρισμένο trailer φανερώνει ένα πρωτότυπο και hardcore sci-fi θρίλερ, με ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα και αξιόλογους πρωταγωνιστές.

"Η ιστορία ακολουθεί την Tasya Vos (Andrea Riseborough), μια ελίτ, εταιρική δολοφόνο. Με την χρήση τεχνολογίας εγκεφαλικών εμφυτευμάτων, η Vosμπορεί και παίρνει τον έλεγχο στα σώματα άλλων ανθρώπων για να δολοφονεί στόχους υψηλού προφίλ. Καθώς εισέρχεται ολοένα και πιο βαθιά στην τελευταία αποστολή της, η Vos παγιδεύεται μέσα σε ένα μυαλό που απειλεί να την εξολοθρεύσει."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται Brandon Cronenberg ("Antiviral"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Andrea Riseborough ("ZeroZeroZero"), Sean Bean ("Lord of the Rings"), Jennifer Jason Leigh ("The Hateful Eight"), Christopher Abbott ("The Sinner"), Tuppence Middleton, Kaniehtiio Horn, Rossif Sutherland, Christopher Jacot, Gabrielle Graham.

Το "Possessor" που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ του Sundance με καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Από Το "Possessor"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Σχολιάστε