Νέο Trailer Απο Το "Pet Sematary"

0

Η Paramount κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Pet Sematary", το remake της ομώνυμης ταινίας του 1989, που είναι βασισμένη στη νουβέλα τρόμου του Stephen King. Το νέο trailer είναι ιδιαίτερα αποακαλυπτικό και φανερώνει μια μεγάλη ανατροπή στην πλοκή, καθώς το παιδί που "επιστρέφει" δεν είναι το μικρό αγοράκι που γνωρίζουμε απο το βιβλίο, αλλά το αρκετά μεγαλύτερο κορίτσι της οικογένειας.

"Οταν η οικογένεια των Creed μετακομίζει σε ένα όμορφο παλιό σπίτι στην ύπαιθρο του Maine, όλα φαίνονται πολύ ωραία για να είναι αληθινά: ο γιατρός πατέρας, η όμορφη σύζυγος, η χαριτωμένη μικρή κόρη, ο αξιολάτρευτος μικρός γιός τους και ένα ειδυλιακό σπίτι. Σαν οικογένεια τα έχουν όλα, μέχρι και την ιδιαίτερα φιλική τους γάτα.

Ομως το κοντινό δάσος κρύβει μια ανατριχιαστική αλήθεια, πιο τρομακτική και απο τον ίδιο τον θάνατο. Οι Creeds σύντομα θα μάθουν πως το να είσαι νεκρός, μερικές φορές είναι καλύτερο."

Στην σκηνοθεσία βρίσκονται οι Kevin Kolsch & Dennis Widmyer, το δίδυμο πίσω απο την ταινία τρόμου "Starry Eyes", που κυκλοφόρησε το 2014. Το σενάριο του remake έχουν γράψει οι David Kajganich ("A Bigger Splash", "The Terror"), Jeff Buhler ("ABCs of Death 2", "Nightflyers") και Matt Greenberg ("Reign of Fire", "1408"), βασισμένοι φυσικά στη νουβέλα του Stephen King.

Πρωταγωνιστούν οι Jason Clarke ("Everest", "Dawn of the Planet of the Apes"), John Lithgow ("Cliffhanger"), Amy Seimetz ("Alien: Covenant"), Jeté Laurence, Hugo Lavoie, Lucas Lavoie, Naomi Frenette.

Το "Pet Sematary" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 5 Απριλίου.

Δείτε το trailer:

 

Trailer Απο Το "Pet Sematary"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.