Νέο Trailer Απο Το "Parasite"

0

Η Neon κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Parasite", το νέο φίλμ του Κορεάτη Bong Joon-ho, που απέσπασε το Βραβείο Palme d'Or στο Φεστιβάλ των Καννών. Το νέο trailer φανερώνει ενα καλογυρισμένο ψυχολογικό θρίλερ, με ένταση και αγωνία.

"Γνωρίστε την οικογένεια των Park, την απόλυτη εικόνα του φιλόδοξου πλούτου. Και την οικογένεια Kim, πλούσια σε εξυπνάδα του δρόμου, αλλά ως εκεί. Είτε τυχαία, είτε μοιραία, τα δυο σπίτια έρχονται κοντά και οι Kim διαισθάνονται μια χρυσή ευκαιρία. Υπό την καθοδήγηση του 19χρονου Ki-woo, τα παιδιά των Kim εισέρχονται γρήγορα και δόλια μέσα στο σπίτι των Park. Σύντομα, μια συμβιωτική σχέση αναπτύσεται ανάμεσα στις δυο οικογένειες. Οι Kim προσφέρουν αναγκαίες και πολυτελείς υπηρεσίες, ενω οι Park χρηματοδοτούν. Όταν ενας παρασιτικός παρείσακτος απειλεί την άνεση των Kim, μια άγρια και ύπουλη μάχη για κυριαρχία ξεκινά, απειλώντας να καταστρέψει το εύθραυστο οικοσύστημα ανάμεσα στους Kim και τους Park."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Bong Joon-ho ("Snowpiercer", "Okja"), ο οποίος ως συνήθως υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Kang-ho Song, Sun-kyun Lee, Yeo-Jeong Cho, Woo-sik Choi, Hyae Jin Chang, So-dam Park, Andreas Fronk, Jung Hyeon-jun, Jeong-eun Lee.

Το "Parasite" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στο φθινόπωρο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.