Νέο Trailer Απο Το "Outlaw King"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Outlaw King", το ιστορικό φίλμ του David Mackenzie. Το νέο trailer συντηρεί τις θετικές ενυπώσεις που δημιούργησε το πρώτο, καθώς φανερώνει ένα αξιόλογο ιστορικό δράμα με υψηλό επίπεδο παραγωγής, καλογυρισμένες σκηνές μάχης και στύλ που θυμίζει το "Braveheart" του Mel Gibson.

"Το φίλμ αφηγείται την ανείπωτη και αληθινή ιστορία του Robert the Bruce, ο οποίος μεταμορφώνεται απο ηττημένος αριστοκράτης σε περιθωριακό ήρωα, κατά την διάρκεια της καταπιεστικής κατοχής της μεσαιωνικής Σκωτίας απο τον Edward I της Αγγλίας. Παρά τις σοβαρές επιπτώσεις, ο Robert αρπάζει το στέμμα της Σκωτίας και ηγείται μιας παθιασμένης ομάδας ανδρών ενάντια στον πανίσχυρο στρατό του τυρανικού Βασιλιά και του ασταθούς γιού του, του Πρίγκηπα της Ουαλίας."

Νέο Trailer Απο Το "Outlaw King"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο David Mackenzie ("Hell or High Water"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Mark Bomback, David Harrower, James MacInnes & Bathsheba Doran.

Πρωταγωνιστούν οι Chris Pine, Aaron Taylor-Johnson, Florence Pugh, James Cosmo, Sam Spruell, Billy Howle, Tony Curran και Stephen Dillane.

Το "Outlaw King" που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ του Τορόντο με ανάμεικτες κριτικές (κάτι που οδήγησε τον σκηνοθέτη στην αφαίρεση 20 λεπτών απο το φίλμ!), θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες και στο Netflix, στις 9 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.