Νέο Trailer Απο Το "Operation Finale"

0

Η MGM κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Operation Finale", το δραματικό φίλμ του Chris Weitz, που είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα. Το νέο trailer φανερώνει πολλά (ίσως περισσότερα απο όσα θα έπρεπε) στοιχεία της πλοκής, σε ένα φίλμ που φαίνεται να κυριαρχεί η ερμηνεία του Ben Kingsley, που υποδύεται το ανθρωπόμορφο τέρας με το όνομα Adolf Eichmann.

"Η ιστορία ακολουθεί την μυστική αποστολή του θρυλικού πράκτορα της Mossad Peter Malkin το 1960, ο οποίος εισέρχεται κρυφά στην Αργεντινή για να συλλάβει τον Adolf Eichmann, τον αξιωματικό των Ναζί που ενορχήστρωσε το σχέδιο για την εξόντωση εκατομμυρίων Εβραίων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Chris Weitz ("About a Boy", "The Golden Compass"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Matthew Orton. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Peter Malkin & Adolf Eichmann βρίσκονται οι Oscar Isaac ("Ex Machina") και Ben Kingsley ("Gandhi") αντίστοιχα, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Melanie Laurent, Nick Kroll, Lior Raz, Haley Lu Richardson, Joe Alwyn, Michael Aronov, Greg Hill, Torben Liebrecht, Mike Hernandez, Pêpê Rapazote, Ohad Knoller και Greta Scacchi.

Το "Operation Finale" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "Operation Finale"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.