Νέο Trailer Απο Το "Once Upon a Time in Hollywood"

0

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Once Upon a Time in Hollywood", το νέο φίλμ του Quentin Tarantino. Το νέο trailer (αν και είναι πολύ καλύτερο απο το πρώτο), δεν προδιαθέτει για κάτι το εντυπωσιακό, καθώς φαίνεται να εστιάζει περισσότερο στο χώρο της showbiz του 70' και λιγότερο στην αλληλένδετη (?) ιστορία της Sharon Tate.

"Η ιστορία εξελίσσεται στο Los Angeles του 1969, στο αποκορύφωμα της hippy εκδοχής του Hollywood. Το φίλμ ακολουθεί τον Rick Dalton (DiCaprio), τον πρώην στάρ μιας γουέστερν τηλεοπτικής σειράς και τον επι μακρόν κασκαντέρ του Cliff Booth (Pitt). Και οι δυο πασχίζουν να επιβιώσουν σε ένα Hollywood που πλέον δεν αναγνωρίζουν. Όμως ο Rick έχει μια πολύ διάσημη γείτονα, την Sharon Tate."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Quentin Tarantino ("Pulp Fiction", "Kill Bill", "Django Unchained"), ο οποίος ως συνήθως υπογράφει και το σενάριο.

Στους ρόλους των Rick Dalton και Cliff Booth βρίσκονται οι Leonardo DiCaprio ("The Revenant") και Brad Pitt ("Fight Club") αντίστοιχα, στο ρόλο της Sharon Tate βρίσκεται η Margot Robbie ("Suicide Squad"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Kurt Russell ("The Hateful Eight"), Tim Roth ("Reservoir Dogs"), Timothy Olyphant ("Justified"), Michael Madsen ("Kill Bill"), Zoë Bell ("Death Proof") και ο Al Pacino ("Scarface", "The Godfather").

Το "Once Upon a Time in Hollywood" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.