Νέο Trailer Απο Το "Mulan"

0

Η Disney κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Mulan", το live-action remake της animated ταινίας του 1998. Το νέο trailer φανερώνει ενα καλογυρισμένο φίλμ εποχής, με όμορφη κινηματογράφηση και μια ενδιαφέρουσα ιστορία, σε ενα φίλμ που ελπίζουμε να είναι πολύ καλύτερο απο τα τελευταία remakes των παλιών επιτυχιών της Disney.

"Οταν ο Αυτοκράτορας της Κίνας ορίζει με διάταγμα, πως κάθε οικογένεια πρέπει να διαθέτει εναν άνδρα στον Αυτοκρατορικό Στρατό, για την προστασία της χώρας απο τους Βόρειους εισβολείς, η Hua Mulan, η μεγαλύτερη κόρη ενός τιμημένου πολεμιστή, παίρνει τη θέση του άρρωστου πατέρα της.
Μεταμφιεσμένη σε άνδρα, η Hua Jun αφού περνά μια σειρά δοκιμασιών, θα πρέπει να καλλιεργήσει την εσωτερική της δύναμη και να ξεκλειδώσει τις πραγματικές δυνατότητες της."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Niki Caro, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Rick Jaffa, Amanda Silver, Elizabeth Martin και Lauren Hynek, βασισμένοι στο ποίημα "The Ballad of Mulan".

Πρωταγωνιστούν οι Yifei Liu, Donnie Yen, Gong Li, Jet Li, Jason Scott Lee, Yoson An, Tzi Ma, Doua Moua, Jimmy Wong, Ron Yuan, Chen Tang, Roger Yuan, Pei-Pei Cheng.

Το "Mulan", που μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει μόνο αρνητικό ντόρο εξαιτίας της τοποθέτησης της πρωταγωνίστριας Yifei Liu υπέρ της κυβέρνησης της Κίνας, στην διαμάχη με τους διαδηλωτές στο Hong Kong, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 27 Μαρτίου του 2020.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.