Νέο Trailer Απο Το "Mr. Turner"

0

Η Sony Pictures Classics, κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Mr. Turner", την βιογραφική ταινία του βετεράνου σκηνοθέτη Mike Leigh.

"Η ταινία εξερευνά τα τελευταία 25 χρόνια απο την ζωή του εξαιρετικού - πλήν εκκεντρικού - Βρετανού ζωγράφου J.M.W. Turner (1775-1851). Εμφανώς επηρρεασμένος απο τον θάνατο του πατέρα του και με την αγάπη της οικονόμου του, που πολλές φορές εκμεταλλεύεται και σεξουαλικά, ο Turner "χτίζει" μια στενή σχέση με την σπιτονοικοκυρά του Mrs Booth, με την οποία τελικά καταλήγει να ζεί incognito στο Chelsea, εκεί όπου και πέθανε.

Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου ο Turner, ταξιδεύει, ζωγραφίζει, διαμένει με την αριστοκρατία, επισκέπτεται οίκους ανοχής, γίνεται μέλος της Βασιλικής Ακαδημίας Τεχνών, δένεται πάνω στο κατάρτι ενός πλοίου για να ζωγραφίσει μια χιονοθύελλα και αναγνωρίζεται τόσο απο το κοινό όσο και απο τους γαλαζοαίματους."

Βιογραφικό δράμα σε σενάριο και σκηνοθεσία του Mike Leigh ("Vera Drake", "Secrets & Lies"). Πρωταγωνιστούν οι Timothy Spall, Paul Jesson, Dorothy Atkinson, Marion Bailey, Sandy Foster, Karl Johnson, Ruth Sheen, Amy Dawson, Lesley Manville, Martin Savage, Richard Bremmer.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στις Κάννες και απέσπασε πολύ καλές κριτικές, κυρίως για την εξαιρετική ερμηνεία του ταλαντούχου Timothy Spall ("Harry Potter", "Sweeney Todd"), που πιθανότατα θα κερδίσει και κάποια υποψηφιότητα για βραβείο.

Η κινηματογραφική πρεμιέρα του "Mr. Turner" θα γίνει στη Βρετανία , στίς 31 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.