Νέο Trailer Απο Το "Mortal Engines"

0

Η Universal Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Mortal Engines", την κινηματογραφική μεταφορά της σειράς βιβλίων φαντασίας που έγραψε ο Philip Reeve. Το νέο trailer φανερώνει μια sci-fi περιπέτεια με υψηλό επίπεδο παραγωγής, αλλά και μια εξωπραγματική ιστορία μεγάλης κλίμακας, που δημιουργεί αρκετά ερωτηματικά γύρω απο το πόσο ενδιαφέρον μπορεί να διαθέτει.

"Χιλιάδες χρόνια μετά την καταστροφή του πολιτισμού απο ένα κατακλυσμικό γεγονός, η ανθρωπότητα προσαρμόστηκε και εξελίχθηκε ένας νέος τρόπος ζωής. Γιγάντιες κινούμενες πόλεις με τεράστιες μηχανές και τροχούς, καταναλώνουν τους πόρους άλλων μικρότερων πόλεων. Ο Tom Natsworthy (Robert Sheehan), που κατάγεται απο ένα χαμηλό στρώμα της σπουδαίας κινούμενης πόλης του steampunk Λονδίνου, βρίσκει τον εαυτό του να παλεύει για την επιβίωση, ύστερα απο την συνάντηση του με την επικίνδυνη φυγά Hester Shaw (Hera Hilmar). Δυο άνθρωποι εντελώς αντίθετοι, που τα μονοπάτια τους δεν θα έπρεπε να είχαν διασταυρωθεί, δημιουργούν μια αταίριαστη συμμαχία που θα αλλάξει την πορεία του μέλλοντος."

Το σενάριο της μεταφοράς έχουν γράψει οι Peter Jackson, Fran Walsh και Philippa Boyens, το τρίδυμο πίσω απο τις ταινίες "The Lord of the Rings" και "The Hobbit", ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Christian Rivers, ο βοηθός σκηνοθέτη του Jackson, που θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο σε ταινία μεγάλου μήκους.

Νέο Trailer Απο Το "Mortal Engines"

Πρωταγωνιστούν οι Hera Hilmar, Hugo Weaving, Robert Sheehan, Stephen Lang, Jihae, Leila George, Ronan Raftery, Colin Salmon, Patrick Malahide και Regé-Jean Page.

Με τον δεξιοτέχνη του θεάματος Peter Jackson στο σενάριο και την παραγωγή, αλλά και ένα χαμηλών κυβικών cast, το "Mortal Engines" φαντάζει σαν ένα εντυπωσιακό αλλά και τολμηρό sci-fi φίλμ.

Το "Mortal Engines" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 14 Δεκεμβρίου του 2018.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "Mortal Engines"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.