Νέο Trailer Από Το "Morbius"

0

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Morbius", την ταινία comic που εστιάζει στον ομώνυμο χαρακτήρα της Marvel Comics, που ανήκει στο ευρύτερο σύμπαν του "Spider-Man". Το νέο trailer φανερώνει μια ακόμη χαζή ταινία comic από ένα αδιευκρίνιστο σύμπαν, με έναν καθόλου γοητευτικό ήρωα, σε ένα είδος ταινιών που πλέον έχει κουράσει αφάνταστα.

"Ο Morbius ή αλλιώς ο Ζωντανός Βρυκόλακας, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα comics την δεκαετία του 70', σαν ένας ανταγωνιστής του Spider-Man. Αργότερα, ο χαρακτήρας που δημιούργησε ο Roy Thomas και εικονογράφησε ο Gil Kane, εξελίχθηκε σε έναν ηρωικό και τραγικά ελαττωματικό πρωταγωνιστή, που απέκτησε την δική του σειρά comics. Ο Morbius είναι ο Dr. Michael Morbius, ένας επιστήμονας που έπασχε απο μια σπάνια ασθένεια του αίματος, την οποία προσπάθησε να θεραπεύσει μόνος του με καταστροφικά αποτελέσματα. Αντί να θεραπευτεί, ο Morbius προσβλήθηκε απο μια πάθηση, μια μορφή βαμπιρισμού - δίψας για αίμα, καθώς και κυνόδοντες και σούπερ δύναμη."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Daniel Espinosa ("Safe House", "Life"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Burk Sharpless και Matt Sazama, το δίδυμο σεναριογράφων πίσω απο τις ταινίες "The Last Witch Hunter", "Dracula Untold", "Gods of Egypt", "Power Rangers" και την τηλεοπτική σειρά "Lost In Space" του Netflix.

Πρωταγωνιστούν οι Jared Leto, Adria Arjona, Jared Harris, Matt Smith, Ria Fend, Charlie Shotwell, Corey Johnson, Tom Forbes.

Το "Morbius" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 28 Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.