Νέο Trailer Από Το "Moonfall" Του Roland Emmerich

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "Moonfall", το νέο φιλμ επιστημονικής φαντασίας του Roland Emmerich. Το νέο trailer φανερώνει μια κλασική ταινία καταστροφής του Roland Emmerich, που φαίνεται να "πατά" πάνω στις θεωρίες συνωμοσίας γύρω από την αποστολή του Apollo 11 το 1969, αλλά και τον γενικότερο ρόλο του δορυφόρου της Γης.

"Μια άγνωστη δύναμη χτυπά τη Σελήνη και διαταράσσει την τροχιά της γύρω από τη Γη, που πλέον βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τον δορυφόρο της. Με μόλις μερικές εβδομάδες πριν την σύγκρουση και ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, μια τολμηρή ομάδα αναλαμβάνει την πολύ ριψοκίνδυνη αποστολή να πάει στη Σελήνη και να σώσει τον πλανήτη μας από τον αφανισμό. Αυτοί οι απροσδόκητοι ήρωες θα αφήσουν πίσω ότι αγαπούν σε μια απέλπιδα προσπάθεια, μόνο που μόλις φτάσουν εκεί θα ανακαλύψουν πως η Σελήνη δεν είναι αυτό που νομίζουμε"

Νέο Trailer Από Το "Moonfall" Του Roland Emmerich

Στη σκηνοθεσία του φιλμ βρίσκεται ο Roland Emmerich ("Independence Day", "The Day After Tomorrow", "2012"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Spenser Cohen ("Extinction") και Harald Kloser ("2012").

Πρωταγωνιστούν οι Halle Berry ("Monster's Ball"), Donald Sutherland ("Space Cowboys"), Michael Peña ("Ant-Man"), Patrick Wilson ("Fargo"), Carolina Bartczak ("X-Men: Apocalypse"), Charlie Plummer, Maxim Roy, John Bradley, Josh Cruddas, Stephen Bogaert, Katy Breier.

Το "Moonfall" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 4 Φεβρουαρίου του 2022.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Από Το "Moonfall" Του Roland Emmerich

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.