Νέο Trailer Από Το "Monster Hunter"

0

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "Monster Hunter", την μεταφορά του ομώνυμου video game της Capcom. Το νέο trailer φανερώνει μια διασκεδαστική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, που φυσικά θα στηριχθεί περισσότερο στα καλοφτιαγμένα οπτικά εφέ και πολύ λιγότερο στο σενάριο.

"Πίσω από τον δικό μας κόσμο, βρίσκεται ένας άλλος. Ένας κόσμος γεμάτος με επικίνδυνα και πανίσχυρα τέρατα που κυβερνούν με θανάσιμα αγριότητα. Όταν μια απρόσμενη αμμοθύελλα μεταφέρει την Υπολοχαγό Artemis (Milla Jovovich) και την μονάδα της σε έναν νέο κόσμο, οι στρατιώτες έκπληκτοι διαπιστώνουν πως αυτό το εχθρικό και άγνωστο περιβάλλον, φιλοξενεί τεράστια και τρομακτικά τέρατα που έχουν ανοσία στα πυρά τους. Στην απεγνωσμένη μάχη για επιβίωση, η μονάδα θα συναντήσει τον μυστηριώδη Hunter (Tony Jaa), του οποίου οι μοναδικές ικανότητες του επιτρέπουν να παραμένει ένα βήμα μπροστά από τα πανίσχυρα πλάσματα. Καθώς η Artemis και ο Hunter αρχίζουν να αποκτούν εμπιστοσύνη μεταξύ τους, η Artemis ανακαλύπτει πως ο Hunter είναι μέλος της ομάδας του Admiral (Ron Perlman). Αντιμέτωποι με έναν τόσο μεγάλο κίνδυνο που θα μπορούσε να καταστρέψει και τον δικό τους κόσμο, οι γενναίοι πολεμιστές ενώνουν τις ικανότητες τους για την τελική μάχη."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Paul W.S. Anderson ("Resident Evil", "Event Horizon"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος στο video game που δημιούργησε ο Kaname Fujioka.

Πρωταγωνιστούν οι Milla Jovovich, Tony Jaa, T.I. Harris, Meagan Good, Diego Boneta, Josh Helman, Jin Au-Yeung, Jannik Schümann και Ron Perlman.

Το "Monster Hunter" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες (αν θα είναι ανοιχτές), στις 30 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.