Νέο Trailer Απο Το "Midway"

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Midway", το νεο φίλμ του Roland Emmerich, που διαθέτει την ίδια πλοκή με την ομώνυμη ταινία του 1976, που είχε στην θέση των πρωταγωνιστών τους Charlton Heston και Henry Fonda. Το νεο trailer χαρακτηρίζεται απο τις εντυπωσιακές σκηνές δράσης που διαθέτουν ολα τα φίλμ του Γερμανού σκηνοθέτη, αλλά πέρα απο αυτό δεν προδιαθέτει για ενα σοβαρό φίλμ με κάποια ουσία.

"Η ιστορία εστιάζει στη ναυμαχία του Midway, μια σύγκρουση ανάμεσα στον Αμερικανικό στόλο και το Αυτοκρατορικό Ναυτικό της Ιαπωνίας, ενα γεγονός που καθόρισε τις εξελίξεις στον Ειρηνικό, κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Το φίλμ, που είναι βασισμένο στα αληθινά γεγονότα, αφηγείται την ιστορία των ηγετών και των στρατιωτών που χρησιμοποιήσαν το ένστικτο τους, το σθένος τους και την γενναιότητα τους για να υπερνικήσουν τις πιθανότητες."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Roland Emmerich ("Independence Day", "Godzilla"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Wes Tooke ("Colony"). Πρωταγωνιστούν οι Luke Evans, Woody Harrelson, Aaron Eckhart, Dennis Quaid, Patrick Wilson, Ed Skrein, Etsushi Toyokawa, Tadanobu Asano, Alexander Ludwig, Darren Criss, Mandy Moore.

Το "Midway" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "Midway"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.