Νέο Trailer Απο Το "Midsommar"

0

Η A24 κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Midsommar", το θρίλερ τρόμου του Ari Aster, ο οποίος επιστρέφει με ενα νέο φίλμ, ύστερα απο την απρόσμενη επιτυχία του "Hereditary". Το νέο trailer φανερώνει ενα μυστηριώδες θρίλερ-τρόμου, με αγχωτική ατμόσφαιρα, φρέσκιες ιδέες και πιθανότατα αρκετές ανατροπές.

Νέο Trailer Απο Το "Midsommar"

"Η Dani (Florence Pugh) και ο Christian (Jack Reynor), είναι ενα νεαρό ζευγάρι Αμερικανών, σε μια σχέση που είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Ύστερα όμως απο μια οικογενειακή τραγωδία που τους κρατά μαζί, μια θλιμμένη Dani, ακολουθεί τον Christian και τους φίλους του, σε ενα ταξίδι σε ενα καλοκαιρινό φεστιβάλ σε ενα απομακρυσμένο χωριό της Σουηδίας. Αυτό που ξεκινά σαν ανέμελες καλοκαιρινές και ηλιόλουστες διακοπές, θα πάρει μια δυσοίωνη τροπή, καθώς οι εσωστρεφείς χωρικοί προσκαλούν τους καλεσμένους τους να λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις, σύντομα ο ειδυλλιακός παράδεισος θα μετατραπεί σε ενα ανησυχητικό και απειλητικό μέρος."

Νέο Trailer Απο Το "Midsommar"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ari Aster ("Hereditary"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Florence Pugh, Jack Reynor, Will Poulter, William Jackson Harper, Julia Ragnarsson, Anna Åström, Björn Andrésen, Liv Mjönes, Henrik Norlén, Louise Peterhoff.

Το "Midsommar" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 3 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "Midsommar"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.