Νέο Trailer Απο Το "Maze Runner: The Scorch Trials"

0

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Maze Runner: The Scorch Trials", την συνέχεια της ταινίας "The Maze Runner" που κυκλοφόρησε το 2014, με σκηνοθέτη τον Wes Ball.

"Στο επόμενο κεφάλαιο απο το έπος του "Maze Runner", ο Thomas και οι υπόλοιποι Gladers βρίσκονται αντιμέτωποι με μια μεγαλύτερη πρόκληση: να αναζητήσουν στοιχεία γύρω απο την μυστηριώδη και πανίσχυρη οργάνωση WCKD. Το ταξίδι τους θα τους οδηγήσει στο Scorch, ένα έρημο τοπίο γεμάτο με απίθανα εμπόδια. Ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τους αντάρτες, οι Gladers στρέφονται ενάντια στις υπεράριθμες δυνάμεις της WCKD και αποκαλύπτουν τα σοκαριστικά σχέδια που έχει για αυτούς."

Στην σκηνοθεσία της δεύτερης ταινίας βρίσκεται και πάλι ο Wes Ball, ενώ το σενάριο υπογράφει ο T.S. Nowlin ("The Maze Runner"), βασισμένος στη νουβέλα του James Dashner.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Ki Hong Lee και Patricia Clarkson, ενώ τα νέα πρόσωπα είναι οι Giancarlo Esposito ("Breaking Bad"), Aidan Gillen ("Game of Thrones"), Lili Taylor ("The Conjuring") και Nathalie Emmanuel ("Game of Thrones").

Χωρίς τον σαχλό ρομαντισμό που συναντούμε στις νουβέλες φαντασίας και με μεγαλύτερη κλίμακα απο αυτήν της πρώτης ταινίας, το δεύτερο μέρος του franchise φαντάζει ενδιαφέρον.

Το "Maze Runner: The Scorch Trials" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 18 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.