Νέο Trailer Απο Το "Mary Queen of Scots"

0

Η Focus Features κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Mary Queen of Scots", το δράμα εποχής της Josie Rourke, που εστιάζει στην Βασίλισσα της Γαλλίας Mary Stuart.

"Το φίλμ εξερευνά την ταραχώδη ζωή της χαρισματικής Mary Stuart (Ronan). Βασίλισσα της Γαλλίας στα 16 χρόνια της και χήρα στα 18, η Mary αψηφά την πίεση για να ξαναπαντρευτεί. Αντ' αυτού, επιστρέφει στην γενέτειρα της Σκωτία για να διεκδικήσει τον θρόνο που της ανήκει. Όμως η Σκωτία και η Αγγλία διοικούνται απο την ισχυρή Βασίλισσα Elizabeth I (Robbie). Και οι δυο Βασίλισσες, αντιμετωπίζουν η μια την άλλη με φόβο και ενδιαφέρον. Αντίπαλες στην δύναμη, τον έρωτα και γυναίκες αντιβασιλείς σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο, οι δυο τους θα πρέπει να αποφασίσουν το πως θα παίξουν το παιχνίδι του γάμου και της ανεξαρτησίας.

Αποφασισμένη να διοικήσει πολύ περισσότερο απο έναν εικονικό ηγέτη, η Mary διεκδικεί τον Αγγλικό θρόνο, απειλώντας έτσι την κυριαρχία της Elizabeth. Προδοσία, επανάσταση και συνομωσίες σε όλα τα πεδία, θέτουν σε κίνδυνο και τους δυο θρόνους και αλλάζουν την πορεία της ιστορίας."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Josie Rourke ("Much Ado About Nothing"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Beau Willimon ("House of Cards"), βασισμένος στο βιβλίο του John Guy (book). Πρωταγωνιστούν οι Saoirse Ronan, Margot Robbie, Gemma Chan, Guy Pearce, Joe Alwyn, David Tennant, Jack Lowden, Brendan Coyle, Martin Compston, Ismael Cruz Cordova.

Αν και το φίλμ της Josie Rourke ξεκίνησε με οσκαρικές φιλοδοξίες, οι πρώτες κριτικές κάνουν λόγο για ενα μάλλον βαρετό φίλμ που διασώζεται μόνο απο την ερμηνεία της Saoirse Ronan.

Το "Mary Queen of Scots" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 7 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.