Νέο Trailer Απο Το "Maps to the Stars"

0

Η Εntertainment Οne, κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer απο το "Maps to the Stars", την νέα ταινία του David Cronenberg.

"Η οικογένεια Weiss είναι η κλασσική αρχέτυπη δυναστεία του Hollywood: ο πατέρας Sanford (John Cusack) είναι ο αναλυτής και εκπαιδευτής που δημιούργησε μια περιουσία με τους οδηγούς συμπεριφοράς & επιτυχίας που έκδωσε, ενώ η μητέρα Christina (Olivia Williams) ασχολείται περισσότερο με την καριέρα του γιού τους Benjie, ενός 13χρονου παιδιού-star.

Μια απο τις πελάτισσες του Sanford, η Havana (Julianne Moore), είναι μια ηθοποιός που ονειρεύεται να συμμετάσχει στο remake μιας ταινίας που πρωταγωνίστησε η μητέρα της Clarice, μια star της δεκαετίας του 60'. Η Clarice είναι πλέον νεκρή και η παρουσία της στοιχειώνει την Havana στον ύπνο της.

Αυξάνοντας το τοξικό μείγμα, ο Benjie έχει μόλις επιστρέψει απο ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης στο οποίο συμμέτεχει απο τα 9 του χρόνια, ενώ η αδελφή του Agatha (Mia Wasikowska) επέστρεψε και αυτή απο ένα αναρρωτήριο όπου νοσηλεύτηκε για εγκληματική πυρομανία..."

Δράμα σε σκηνοθεσία David Cronenberg ("The Fly", "eXistenZ") και σενάριο του Bruce Wagner ("A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors").

Πρωταγωνιστούν οι John Cusack, Julianne Moore, Mia Wasikowska, Robert Pattinson, Carrie Fisher, Olivia Williams, Sarah Gadon, Niamh Wilson, Jayne Heitmeyer, Emilia McCarthy, Amanda Brugel, Evan Bird.

Η καυστική-σατυρική ταινία που έχει ήδη προκαλέσει ντόρο χωρίς να έχει καν προβληθεί, θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών, στις επόμενες ημέρες.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.