Νέο Trailer Από Το "Mank" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "Mank", το νέο φιλμ του David Fincher που επιστρέφει στην σκηνοθεσία ύστερα από έξι χρόνια. Το νέο trailer φανερώνει ένα αριστοτεχνικά φτιαγμένο ασπρόμαυρο φιλμ, που φαίνεται και ακούγεται σαν να γυρίστηκε το 1930' και που σίγουρα θα "παίξει" στις υποψηφιότητες των Oscars.

"Η ιστορία, που είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, εξελίσσεται στην δεκαετία του 30' και ακολουθεί τον σεναριογράφο Herman J. Mankiewicz και τις μάχες που έδωσε με τον θρυλικό Orson Welles, κατά την διάρκεια της συγγραφής του σεναρίου, αλλά και των γυρισμάτων της ταινίας "Citizen Kane"."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο David Fincher, ενώ το σενάριο που αρχικά γράφτηκε από τον Jack Fincher (τον πατέρα του David Fincher, αναθεωρήθηκε αργότερα από τον Eric Roth ("Forrest Gump", "The Good Shepherd"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Herman J. Mankiewicz βρίσκεται ο Gary Oldman ("Dracula"), τον Orson Welles υποδύεται ο Tom Burke ("Only God Forgives", "The Musketeers"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Lily Collins, Tom Pelphrey, Amanda Seyfried, Tuppence Middleton, Leven Rambin, Charles Dance, Toby Leonard Moore.

Το "Mank" θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένες αίθουσες μέσα στον Νοέμβριο, ενώ στις 4 Δεκεμβρίου θα διατεθεί μέσα από το Netflix.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Από Το "Mank" Του Netflix

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.