Νέο Trailer Απο Το "Maleficent: Mistress of Evil"

0

Η Disney κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Maleficent: Mistress of Evil", το sequel της ταινίας "Maleficent", που κυκλοφόρησε το 2014. Το νέο trailer φανερώνει ενα sequel με ξύλινες ερμηνείες και αδιάφορη πλοκή, σε ενα franchise που δεν φαίνεται να διαθέτει τη γοητεία των άλλων ιστοριών της Disney.

"Η ταινία εξελίσσεται αρκετά χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου φίλμ, εκεί όπου το κοινό έμαθε για τα γεγονότα που σκλήρυναν την καρδιά της πιο διάσημης κακιάς της Disney και την οδήγησαν στο να καταραστεί την μικρή Πριγκήπισσα Aurora. Το νέο φίλμ συνεχίζει την εξερεύνηση της πολύπλοκης σχέσης ανάμεσα στην νεραϊδα με τα κέρατα και την επικείμενη Βασίλισσα, καθώς σχηματίζουν νέες συμμαχίες και αντιμετωπίζουν νέους αντιπάλους, στον αγώνα τους για την προστασία της γής και των μαγικών πλασμάτων που ζούν σε αυτήν."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Joachim Rønning ("Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales"), ο οποίος αντικαθιστά τον Robert Stromberg που σκηνοθέτησε το πρώτο φίλμ, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Linda Woolverton ("Maleficent", "Alice in Wonderland"), Micah Fitzerman-Blue ("Transparent") & Noah Harpster ("Transparent").

Πρωταγωνιστούν οι Angelina Jolie, Michelle Pfeiffer, Elle Fanning, Juno Temple, Chiwetel Ejiofor, Harris Dickinson, Teresa Mahoney, Imelda Staunton, Lesley Manville και Sam Riley.

Το "Maleficent: Mistress of Evil", θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 18 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.