Νέο Trailer Απο Το "Macbeth"

0

Η The Weinstein Company κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Macbeth", την νέα κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου έργου του William Shakespeare, αυτήν την φορά δια χειρός Justin Kurzel. Το νέο trailer είναι γεμάτο με εντυπωσιακές σκηνές μάχης, με έξοχη κινηματογράφηση απο τον ικανότατο Adam Arkapaw ("Top of the Lake", "True Detective").

"Μια εκδοχή του πως θα μπορούσε να είναι η ώρα του πολέμου για έναν απο τους πιο διάσημους και ενδιαφέροντες χαρακτήρες του Shakespeare, μια ιστορία κυρίαρχου πάθους και φιλοδοξίας που εξελίσσεται στην πολεμοδαρμένη Σκωτία του μεσαίωνα."

Ιστορικό δράμα σε σκηνοθεσία του Justin Kurzel ("The Turning", "Assassin's Creed" 2016) και σενάριο των Jacob Koskoff, Michael Lesslie και Todd Louiso, βασισμένο φυσικά στο ομώνυμο έργο του William Shakespeare.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Macbeth βρίσκεται ο Michael Fassbender ("Prometheus", "X-Men: Days of Future Past"), στο ρόλο της Lady Macbeth βρίσκεται η Marion Cotillard ("The Dark Knight Rises", "Inception"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι David Thewlis ("Harry Potter and the Prisoner of Azkaban"), Jack Reynor, Elizabeth Debicki, Paddy Considine, Sean Harris, David Hayman, Daniel Westwood, Ross Anderson, Maurice Roëves.

Με εντυπωσιακή κινηματογράφηση και ένα πολύ ταλαντούχο cast, η σκοτεινή και άγρια εκδοχή του Justin Kurzel φαντάζει πολύ ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη.

Το "Macbeth" θα κάνει πρεμιέρα στη Βρετανία, στις 2 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.