Νέο Trailer Απο Το "Lucy in the Sky"

0

Η Fox Searchlight κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Lucy in the Sky", το δραματικό φίλμ του σεναριογράφου Noah Hawley, ο οποίος κάνει το ντεπούτο στην θέση του σκηνοθέτη. Το νέο trailer φανερώνει ενα καλογυρισμένο δράμα με όμορφη κινηματογράφηση και αισθητική, που εστιάζει σε μια γυναίκα αστροναύτη, η οποία ύστερα απο μια αποστολή στο διάστημα αδυνατεί να προσαρμοστεί στην ζωή της στη Γή. Ενα φίλμ που πέρα απο το "τριπαριστό" και πάντα ενδιαφέρον στύλ του Noah Hawley, φαίνεται να διαθέτει και μια εξαιρετική ερμηνεία απο την Natalie Portman.

"Η ιστορία ακολουθεί την Lucy Cola, μια επιτυχημένη γυναίκα αστροναύτη, η οποία ύστερα απο μια μοναδική εμπειρία στο διάστημα, επιστρέφει στη Γή και αρχίζει να αμφισβητεί την φαινομενικά τέλεια Αμερικανική ζωή της και να χάνει την επαφή με την πραγματικότητα."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Noah Hawley ("Fargo", "Legion"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Brian C. Brown, John-Henry Butterworth ("Edge of Tomorrow") και Elliott DiGuiseppi.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Lucy Cola βρίσκεται η Natalie Portman ("Black Swan", "V for Vendetta"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Dan Stevens ("Legion"), Zazie Beetz ("Deadpool 2"), Jon Hamm ("Mad Men"), Ellen Burstyn ("The Exorcist"), Colman Domingo ("Fear the Walking Dead"), Tig Notaro, Stella Edwards, Joe Williamson.

Το "Lucy in the Sky", που αρχικά είχε τον τίτλο "Pale Blue Dot", θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στους επόμενους μήνες.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "Lucy in the Sky"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.