Νέο Trailer Απο Το "Loving Pablo"

0

Η Filmax κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Loving Pablo", το βιογραφικό δράμα του Fernando León de Aranoa, που είναι βασισμένο στα απομνημονεύματα της Virginia Vallejo, της γυναίκας που αποτέλεσε την ερωμένη του Pablo Escobar.

"Το φίλμ καταγράφει την άνοδο και την πτώση ενός απο τους μεγαλύτερους διακινητές ναρκωτικών στην ιστορία, του Pablo Escobar, αλλά και την παθιασμένη και θυελλώδη σχέση του με την πιο διάσημε Κολομβιανή δημοσιογράφο εκείνης της εποχής, την Virginia Vallejo. Μια σχέση που εξελίχθηκε κατά την διάρκεια της κυριαρχίας του τρόμου που επέβαλλε ο Escobar, μια περιόδος που διέλυσε μια ολόκληρη χώρα."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Fernando León de Aranoa ("Barrio", "A Perfect Day"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος στο bestselling βιβλίο "Hating Escobar", της Virginia Vallejo.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Pablo Escobar & Virginia Vallejo βρίσκεται το ζευγάρι των Javier Bardem & Penélope Cruz αντίστοιχα, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Peter Sarsgaard, Óscar Jaenada, Lillian Blankenship, Julieth Restrepo, David Ojalvo και Giselle Da Silva.

Η ταινία που δεν απέσπασε και τα καλύτερα σχόλια στα Φεστιβάλ της Βενετίας και του Τορόντο [TIFF], θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 19 Απριλίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "Loving Pablo"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.