Νέο Trailer Απο Το "Love & Mercy"

0

Η Roadside Attractions κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Love & Mercy", την βιογραφική ταινία του Bill Pohlad που εστιάζει στη ζωή του Brian Wilson, του ηγέτη του συγκροτήματος των The Beach Boys.

"Ενα αντισυμβατικό πορτραίτο του Brian Wilson, του ασταθούς τραγουδιστή, στιχογράφου και ηγέτη των The Beach Boys. Με υπόβαθρο την μουσική του Wilson που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή, το φίλμ εξερευνά το προσωπικό ταξίδι και την ύστατη λύτρωση του ειδώλου, του οποίου η επιτυχία ήρθε με τεράστιο προσωπικό κόστος."

Βιογραφικό δράμα σε σκηνοθεσία του παραγωγού Bill Pohlad ("12 Years a Slave") που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο και σενάριο των Michael A. Lerner ("French Exit") και Oren Moverman ("I'm Not There.").

Τον νεαρό Brian Wilson υποδύεται ο Paul Dano, ενώ τον πιο μεγάλο σε ηλικία Wilson υποδύεται ο John Cusack, πρωταγωνιστούν επίσης οι Elizabeth Banks, Paul Giamatti, Jake Abel, Kenny Wormald, Joanna Going, Dee Wallace, Max Schneider, Tyson Ritter.

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF] με καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 5 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.