Νέο Trailer Από Το "Lost Girls And Love Hotels"

0

Η Astrakan Releasing κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "Lost Girls And Love Hotels", το δραματικό φιλμ του William Olsson. Το νέο trailer φανερώνει ένα σκοτεινό και καλογυρισμένο δράμα, που ακολουθεί μια νεαρή γυναίκα που προσπαθεί να ξεφύγει από το παρελθόν της, "δραπετεύοντας" στο εντελώς άγνωστο για αυτήν Tokyo.

"Μια μεθυστική εξερεύνηση της διττότητας του σύγχρονου Tokyo, το φιλμ αποτελεί ένα προκλητικό ταξίδι που σας προσκαλεί να χαθείτε μέσα στους πιο σκοτεινούς διαδρόμους της Ιαπωνίας, με την ελπίδα πως θα βιώσετε φευγαλέες στιγμές ομορφιάς. Ακολουθούμε την παθιασμένη ιστορία έρωτα και πόθου ανάμεσα στην προβληματισμένη Αμερικανίδα δασκάλα Margaret και τον Kazu, ένα γοητευτικό μέλος της Yakuza. Μια σχέση που τους διαλύει και τους μεταμορφώνει μέσα στο τοπίο του Tokyo με τα μπαρ, τα σοκάκια και τα τρίωρης παραμονής ξενοδοχεία αγάπης."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο William Olsson ("An American Affair"), ενώ το σενάριο υπογράφει η Catherine Hanrahan, βασισμένη στο δικό της, ομώνυμο βιβλίο. Πρωταγωνιστούν οι Alexandra Daddario ("True Detective", "San Andreas"), Takehiro Hira ("The Fighter Pilot", "The Floating Castle"), Carice Van Houten ("Game of Thrones"), Kate Easton, Peter Mark Kendall, Andrew Rothney, Mariko Tsutsui, Elisabeth Larena.

Το "Lost Girls And Love Hotels" θα κυκλοφορήσει σε αίθουσες και video on demand στις 18 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.