Νέο Trailer Από Το "Last Night in Soho"

0

Η Focus Features κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Last Night in Soho", το πολυαναμενόμενο νέο φιλμ του Edgar Wright. Το ιδιαίτερα αποκαλυπτικό νέο trailer, φανερώνει ένα μυστηριώδες ψυχολογικό θρίλερ, με όμορφη αισθητική και μεθυστική ατμόσφαιρα, που ελπίζουμε να ανταποκριθεί στον ντόρο και τις προσδοκίες που έχει δημιουργήσει.

"Μια νεαρή κοπέλα που έχει πάθος με το χώρο της μόδας, ταξιδεύει μυστηριωδός πίσω στο 1960, εκεί όπου θα συναντήσει το είδωλο της, μια εντυπωσιακή ανερχόμενη τραγουδίστρια. Όμως το Λονδίνο της δεκαετίας του 60' δεν είναι αυτό που φαίνεται και ο χρόνος φαίνεται να καταρρέει με φοβερές συνέπειες."

Νέο Trailer Από Το "Last Night in Soho"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Edgar Wright ("Scott Pilgrim vs. the World", "Baby Driver"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Krysty Wilson-Cairns ("Penny Dreadful", "1917"). Πρωταγωνιστούν οι Anya Taylor-Joy, Thomasin McKenzie, Matt Smith, Diana Rigg, Terrence Stamp, Jessie Mei Li, Lisa McGrillis, Rita Tushingham, James Phelps, Synnove Karlsen, Oliver Phelps, Margaret Nolan.

Το "Last Night in Soho" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 29 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.