Νέο Trailer Απο Το "Kidnapping Freddy Heineken"

0

Η Embankment Films, κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Kidnapping Freddy Heineken", την δραματική ταινία του Daniel Alfredson, που είναι βασισμένη στα αληθινά γεγονότα της απαγωγής του Ολλανδού επιχειρηματία Alfred Henry "Freddy" Heineken, το 1983.

"Η ιστορία του σχεδιασμού, των συνεπειών και της τελικής κατάρρευσης των κακοποιών που απήγαγαν τον μεγιστάνα της μπύρας Alfred "Freddy" Heineken. Μια απαγωγή που είχε σαν αποτέλεσμα, να πληρωθεί το μεγαλύτερο ποσό για λύτρα στην ιστορία."

Δραματικό θρίλερ σε σκηνοθεσία Daniel Alfredson ("The Girl Who Played with Fire", "The Girl Who Kicked the Hornets Nest") και σενάριο του William Brookfield ("Doctor Sleep"), βασισμένο στο βιβλίο του Peter R. de Vries.

Πρωταγωνιστούν οι Anthony Hopkins, Jim Sturgess, Sam Worthington, Ryan Kwanten, Jemima West, David Dencik, Jon Arthur, Thomas Cocquerel, Billy Slaughter, Chelsea Bruland, Eric Godon.

Αν και η ταινία δεν έχει συγκεντρώσει μεγάλη δημοσιότητα, οι εντυπώσεις απο τα trailers είναι ιδιαίτερα θετικές, καθώς η ευρωπαϊκή ταινία του Alfredson φαντάζει σαν ένα πολύ ενδιαφέρον θρίλερ δράσης, με ιδιαίτερα αξιόλογο cast.

Το "Kidnapping Freddy Heineken" θα κάνει πρεμιέρα στην Ολλανδία, στις 26 Μαρτίου του 2015.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.